AJANKOHTAISTA

8.9.2021 Mari Siikaranta

Reilun puolen vuoden ajan olen saanut olla osa kansainvälistä Prayer Hubs -rukousperhettä. Tuona aikana olen päässyt tutustumaan upeisiin esirukoussotureihin, jotka pyyteettömästi palvelevat Herraa omalla paikallaan. Olen myös saanut kasvaa profetaalisuudessa ja taitoni esirukoilijana on tässä lyhyessä ajassa ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Herra on ohjannut uskollisesti askeleeni.

Nyt minulla on ilo kutsua sinut mukaan rukoilemaan kanssamme.  Digitaalinen maailmankiertueemme pysähtyy Suomessa. Tunnetko sinä muutoksen tuulen?  Seisotko kanssani rukouksessa? Kutsun sinut rukoilemaan kanssamme Suomen puolesta 25. syyskuuta kello 16-18. Olet lämpimästi tervetullut.  Rukoilemme Zoomin välityksellä. 

Rekisteröidy tapahtumaan Eventbriten kautta klikkaamalla linkkiä ohessa: https://jenniferleclaire.org ja Events/ Eventbrite.

Facebook: Awakening Digital World Tour: Finland.

Aiheeseen liittyvä artikkeli ohessa:

Finland Prophecy Points to New Prophetic Awakening / Jennifer LeClaire

 

Kuvituskuva: Pixabay.

MAAILMANLAAJUISESTI SAMAN TEHTÄVÄN ALAISUUDESSA, 8.3.2021 Mari Siikaranta

Herra on suunnitellut meille jokaiselle oman polkumme jo ennen meidän syntymäämme (ks. Psalmi 139:16; Saarnaaja 3:1). Meidän vastuullamme on kulkea Pyhän Hengen johdettavina siten, että kuljemme tuota ennalta suunniteltua polkuamme. Sitä polkua onkin kevyt astella, kun muistamme, kuka on kuskin ja kuka apukuskin paikalla. Herran tiet ovat suorat: vanhurskaat niillä vaeltavat (ks. Hoosea 14:10), sanoo Sana.

Miten helppo onkaan kulkea silloin, kun Herra saa johdattaa. Olen sen jo huomannut Esirukous-Ylistys -palvelutehtävässäni. Nyt astuessani myös uuteen, josta kohta kerron lisää, olen kokenut samaa ja vielä suurempaakin iloa, joka pulppuaa kuplina sisälläni. Suuri rauha on vallannut sisimpäni. Vaikka vihollinen yrittää tuoda häiriötä ja estää työn aloittamisen ja siinä etenemisen aika ajoin, tuo ilo ja rauha säilyy ja tuo vahvuuden ja voiman toimia Herran tahdon mukaisesti. Kiitos Herralle!

Ykseyden ja yhteyden voima!

Keväällä huhtikuussa 2020 ollessani ylistyksessä näin noin viikon ajan saman näyn hengessäni. Tuossa näyssä joukko sotilaita marssi määrätietoisesti sotilaallista järjestystä noudattaen. Joukko oli suuri. Sotilaiden päättäväisyys oli erityinen asia, johon kiinnitin huomioni. Tämä joukko suorittaisi tehtävän Herralta saatujen ohjeiden mukaisesti. Siitä ei jäänyt epäselvyyttä. Lue lisää aiheesta blogistani: Jerikon muurilla. Muutama päivä myöhemmin kuulin Awakening House of Prayer -rukoushuoneen perustajan Jennifer LeClairen samantapaisesta näystä. Muutama viikko tästä, olin Skandinavian herätystä koskevassa etäpalaverissa, jossa kuulin sisarelta Ruotsista, kuinka Jumala oli puhutellut häntä Jerikon muurien murtumisella. Näiden kolmen näyn kautta Herra valmisteli minua maailmanlaajuiseen yhteistyöhön. 

Kesällä jo tunsin Hengessäni, että uutta on tulossa ja rukouksessa Herran Hengen ohjauksessa aloin synnyttämään sitä. Sitten tämän vuoden alkupuolella, tuo Hengessä valmisteltu muutos sai päivänvalon ja Herra yhdisti minut osaksi maailmanlaajuista esirukousperhettä, jota Awakening Prayer Hubs’ Movement edustaa osana Awakening House of Prayer rukoushuonetta. Yhteys on rukousyhteyttä ja esimerkiksi oma seurakuntayhteys ei muutu rukouspiiritoiminnassa. Rukouspiirin vetäjät toteuttavat vapaasti kotikaupungissaan sitä strategiaa, minkä Pyhä Henki heille kaupungissaan antaa. Yhteinen visio, missio ja arvot ohjaavat rukoustoimintaa, jolloin toimitaan saman tehtävän alaisuudessa. Seisomme yhdessä maailmanlaajuisena rukousmuurina.

Awakening Prayer Hubs’ Movement -rukousliikkeen perimmäinen visio on nähdä suuri herätys kansakunnissa ja historia näyttää, että jokaista muutoksen tuonutta herätystä edelsi palava esirukous. Rukousliike yhdistää eri kaupunkien esirukoilijat maailmanlaajuisesti tekemään yhteistyötä Pyhän Hengen kanssa siten, että 2. Aikakirjan 7:14 toisen puolikkaan lupaus toteutuu: “mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.”  Missiona missä tahansa kaupungissa on koota monimuotoinen joukko esirukoilijoita, joita yhdistää yksi yhteinen asia: taistella rukouksessa Herran tahdon puolesta kaupungissa, osavaltiossa ja kansakunnassa.

Taitavan kutojan tavoin, Herramme kokoaa ihmisiä maailmanlaajuiseksi verkostoksi toimimaan yhdessä sekä oman paikkakuntansa, että kansakuntansa hyväksi. Ykseyden ja yhteyden voima on kiistaton: yksi teistä ajaa pois tuhat, ja kaksi ajaa pois kymmenen tuhatta! (ks. 5 Moos. 32:30). Suuri sadonkorjuu on edessä. 

Minkälaisen kutsun Sinä kuulet sydämessäsi? 

Mitä polkua Herra sinua johdattaa? Mikä se kohdallasi onkaan, ole rohkea ja astu sille tielle. Se tie on uskon ja riskien oton tie, mutta parempaa tietä et voi valita! 

Jos koet, että Herra kutsuu sinua rukoilemaan kotikaupunkini Äänekosken puolesta yhdessä kanssani, ota yhteyttä sähköpostilla: aanekoski(at)awakeningprayerhubs.com. Rukoilemme etänä verkossa.

Raamatun jakeet: Kirkkoraamattu 33/38.

Siunauksin, 

sähköposti: aanekoski(at)awakeningprayerhubs.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.