Minun tarinani

Mari S.

Isän tytär, äiti, rakastettu, armahdettu

Uskon matkani alkutaipaleella kysyin Herran Hengeltä, minkälaisesta musiikista Hän pitää. Tarkoituksenani oli miellyttää Häntä esittämällä Hänelle sellaista musiikkia, joka on Hänen mielensä mukaista. Hän vastasi, osapuilleen seuraavasti: Mari ei sillä (genrellä) ole väliä, kunhan teet sen kokosydämisesti. Soita ja laula itse. Kehotukseen tarttuen aloin soittamaan ja laulamaan, niillä lahjoilla, joita Luoja oli minulle viisaudessaan antanut. Myöhemmin, kun astiaani oli hieman muokattu, Hän toi elämässäni yhteen rukouksen ja ylistyksen ja johdatti minut ylistyksen ja rukouksen polulle, jossa tänään olen. 

Laulut, jotka olen julkaissut YouTube -kanavallani, ovat Herralta saatuja. Kiitos ja kunnia Herralle! Ystäväni, kun Herra avaa oven, kukaan ei voi sitä sulkea. Palvele uskollisesti, vähässä tai paljossa, sillä paikalla ja niillä lahjoilla, joita sinulle on annettu. Älä väheksy pienten alkujen päiviä. Älä katso näkyvää, vaan elä uskossa. Pidä katseesi Herrassa, kuuntele Hänen sydämenlyöntejään. Rukoukseni sinulle on, että näiden sivujen ja Herran minulle uskoman palvelutyön kautta tulet rohkaistuksi omalla matkallasi.

Ystäväni, olet syntynyt tätä aikaa varten. Tahdon rohkaista sinua astumaan ylistyksen ja rukouksen hengessä Isän Valtaistuinsaliin. Ole rohkea. Ole avoin. Ennen kaikkea ole vilpitön. Aseta elämäsi jokainen alue Kuninkaan Herrauden, hyvän johtajuuden alaisuuteen. Avaa sydämesi Kuninkaalle. Ylistys on paljon enemmän kuin kaunis ääni tai hyvä soittotaito. Ylistys on syvän kunnioituksen leimaama sydämen asenne, intohimo, ilo, elämäntapa ja avain läheiseen rakkaussuhteeseen Herramme kanssa. Kun ylistämme ja palvomme Luojaamme, se sytyttää rukouksemme tulen. 

Alapuolella oleva jae kuvaa hyvin, kuinka sydämentäyteinen ylistys ja rukous täyttää meidät Hengellä. Kun ylistämme yhdessä, jaamme saman intohimon ja voimme yhdessä nauttia sen kauneudesta. Samalla voimme kannustaa ja vahvistaa toinen toisiamme eteenpäin vaelluksellamme Herran kanssa.

Älkääkä juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä, puhuen keskenänne psalmeilla ja kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten ja laulaen sydämessänne Herralle, kiittäen aina Jumalaa ja Isää kaikesta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Ef. 5:18-20 KR:1933 / 1938

                                        

Riemuhuuto Herralle ja muita biisejä lyödät YouTube-kanavaltani.